Avui: 08:30-21:00 h 93 896 38 25 938 963 825 676 993 881
Temps de lectura 1 min.

QUÈ ÉS UNA COPA MENSTRUAL?

És un recipient semblant a un got de goma o silicona que s'introdueix en la vagina i recull el flux vaginal durant la menstruació. És similar a un tampó i fa un efecte de buit que permet l'adaptació a les parets vaginals i que no hi hagin pèrdues, pot aguantar fins a 12h segons la quantitat de flux que hi hagi.

Pot durar fins a 10 anys si es cuida bé, i es pot fer servir per totes les activitats que hagis de fer, natació, esports, vida diària...

AVANTATGES I DESAVENTATGES?

Evita irritacions: ja que son hipoalergèniques i no contenen productes químics, evitem sequedat i irritacions.

Respecta el medi ambient: La seva elaboració fa servir menys plàstic, no aporta rebuig en uns 5-10 anys i les principals marques les venen en bossetes de coto.

És còmode: ja que la pots portar 12 hores seguides i no produeix molèsties.

Estalvies diners: Ja que no ho has de comprar cada mes

Hi ha diferents models: més grans o més petits segons l'edat de cada dona i en funció del flux o si ha estat embarassada o no.

L'ús en llocs públics pot ser una mica incòmode, però de mica en mica hi ha més llocs on poder renta-la; per exemple, cada cop és més típic que a les universitats hi hagi fonts específiques per poder rentar-la.

És fàcil de col·locar però has d'aprendre'n i acostumar-t'hi; has de veure quina és la millor manera de posar-la o quina és la que s'adapta a tu. els primers mesos és aconsellable provar-la a casa ja que no a totes ens dura 12 hores.

S'ha d'esterilitzar i netejar correctament desprès de cada menstruació: pots humitejar-la per facilitar la col·locació

S`ha de retirar amb compte ja que no es retira igual que un tampó, al treure-te-la has de trencar bé l'efecte de buit per evitar que et faci mal

QUINA ÉS LA MILLOR PER TU?

Depèn molt de la edat o de si has tingut fills, és per això que t'animem a que passis un dia per la nostra farmàcia i et resoldrem tots els dubtes que puguis tenir, així com també t' ajudarem a escollir la que sigui més adecuada per a tu.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Preu