Avui: 08:30-21:00 676 993 881 938 963 825 676 993 881
Temps de lectura 1 min.


ASMA


TENS ASMA?
Aquest mes a la farmàcia fem una campanya sobre l’asma. Per ajudar-vos tant a entendre la malaltia com a tractar-la adequadament tot fent un bon ús dels inhaladors i de perfeccionament de la tècnica inhalatòria mitjançant un dispositiu que ens ajuda a entrenar-vos en aquesta.

 
    
     

 
 

   

   

SAPS QUE ÉS L’ASMA?
L’asma és una malaltia crònica, per tota la vida, i inflamatòria que vol dir que els teus bronquis s’inflamen sent molt sensibles en front a estímuls de l’ambient i s’obstrueixin amb mocs viscosos.
Els principals símptomes són:
- Sibilàncies (com xiulets al respirar)
- Dispnea (dificultat per respirar)
- Tos (pitjor per la nit i a primera hora del mati)
- Opressió toràcica
La gravetat de l’asma es classifica segons la freqüència dels símptomes dia/nit, com afecta a les activitats diàries, l’ús, número de vegades i dosis de l’inhalador de rescat i la funció pulmonar.

   


SEGUEIXES BÉ EL TRACTAMENT?
És molt important prendre els inhaladors correctament ja que sinó l’asma no està controlat i els símptomes van empitjorant. Per saber si ho estàs fent bé existeix el test TAI, segons el resultat podràs saber la teva adherència al tractament. Aquest test fel pots venir a fer a la farmàcia o fer-lo tu mateix a casa en el següent enllaç: https://www.taitest.com/.


TENS L’ASMA BEN CONTROLAT?
Tenir l’asma ben controlat és molt important per tal de prevenir les exacerbacions i la funció pulmonar. Això ho aconseguim amb un tractament farmacològic òptim i ben ajustat així com amb mesures de supervisió, control ambiental i educació en l’asma. 
Si vols venir a la farmàcia t’ajudem a comprovar si tens el tractament controlat i utilitzes correctament els inhaladors amb el dispositiu incheck-dial.

  

    

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Preu