Hoy: 08:30-21:00 h 676 993 881 938 963 825 676 993 881
Tiempo de lectura 2 min.

És molt habitual que amb la dieta que seguim avui en dia guanyem pes encara que no vulguem. És important seguir sempre una dieta equilibrada per tal de mantenir-nos en el nostre pes però no sempre és possible o senzillament no sabem com fer-ho. 

Més endavant us parlaré de l’alimentació equilibrada, però avui toca parlar de com perdre el pes que tenim de més. 

El que cal tenir present abans de començar és que si volem perdre pes i mantenir-nos en el pes que baixem és que mai més podrem tornar a menjar com menjàvem fins ara. Entenc que això pot sonar dràstic però hem de tenir present que si hem arribat a tenir el pes que tenim és per com hem estat menjant i pel nivell d’activitat física que tenim. Per tant, cal canviar els hàbits per poder mantenir el nou pes assolit. 

Dit això, cal baixar pes, per tant cal baixar ingesta, i com ho aconseguim? 

  1. Doncs bàsicament hem de reduir el consum d’hidrats de carboni. 

Quins aliments contenen hidrats de carboni? Són la pasta, l’arròs, el pa, els llegums i la patata. Quan dic reduir no vol dir eliminar completament ja que el nostre cos i sobretot el nostre cervell en necessita per poder funcionar correctament. 

  1. Caldrà eliminar completament la ingesta de: sucres simples i greixos saturats. Quins aliments contenen sucres simples i greixos saturats? Begudes ensucrades, gelats, productes de pastisseria, sucs de fruita naturals o bé comercials, embotits, “snacks” ( patates fregides, ... )

  1. Augmentant l’activitat física que fem. Com a mínim hauríem de caminar 30 minuts al dia. 

Un cop tenim present aquests punts, caldrà dissenyar el menú setmanal. Això és molt important per no arribar a casa i de cop i volta pensar: que menjo ara? I que recorris a menjar ràpid que no et convé. També és important perquè així pots planificar que has de comprar i així no et sobrarà menjar. 

Per ajudar-vos a tenir un parell de setmanes amb un menú saludable, seguiu el nostre instagram: @farmaciabusquetsribes a partir de dilluns dia 22 de Juny on trobaràs cada dia una idea de menú i al final dels 14 dies, tindràs els dos menús setmanals amb les seves corresponents llistes de la compra. 

Aquests menús els ha dissenyat el laboratori Faes Farma, i ens donen una idea del que podem menjar. Que passa si en el menú diu quinoa i no m’agrada o no estic acostumat a menjar-ne no hi ha cap problema, no us heu de capficar, busqueu una alternativa i llestos. Per conèixer quins aliments pots intercanviar sense problema us escriuré un nou post en properes setmanes. 

Veureu que en aquest cas Faes Farma ha dissenyat els sopars posant productes substitutius de Siken. És una bona opció en el cas de gent que estigueu estancats a l’hora de perdre pes o bé per fer un tractament de xoc. 

Si teniu qualsevol dubte ens podeu contactar i us respondrem encantats! 

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Precio