Menjar sa no vol dir que sigui menjar avorrit...
Menjar verdura no és només menjar bledes o mongetes tendres, és menjar carbassa, carbassó, pastanaga, bròquil, coliflor...
No és només menjar verdura bullida, és menjar de 1000 formes diferents... a la planxa, al vapor, al forn, en papillot, farcida...
Menjar sa és menjar de tot, carn, peix, verdures, ous, pasta, arròs, fruites...
T’animes a tastar nous plats??
Vols una idea?
ESPAGUETIS DE CARBASSÓ I POLLASTRE
Que necessitem?
1. Carbassó
2. Ceba
3. All
4. Tomàquet triturat
5. Pollastre (millor la contra cuixa)
6. Oli d' oliva
Com ho preparem:
Tallem l'all i la ceba molt petitet, després rentem molt bé el carbassó i traiem les 2 puntes, ho tallem com si fossin espaguetis en tires molt fines.
En una paella posem la ceba i l'all i sofregim amb oli d'oliva, un cop la ceba estigui tendra afegim el pollastre i salpimentem quan estigui casi cuinat afegim el tomàquet triturat.
Un cop el tomàquet estigui fet afegim el carbassó i ho remenem una mica...
I TACHAAAAAN!! llest per emplatar!!